about-us-1

Naš pristup javnoj nabavi

Proces javne nabave je jedan od najkompleksnijih i najosljetljivijih procesa javne uprave. Za efikasnu i zakonitu provedbu procesa javne nabave potrebna je suradnja multidisciplinarnog tima koji dubinski raumije potrebe ali i unutarnje procese organizacije. U velikoj većini slučajeva radi se o kompleksnom i vrlo često analognom procesu koji zaostaje za modernim poslovnim okruženjima.

Naša priča

Upoznali smo se prije par godina kroz suradnju na tadašnjim projektima. Tijekom vremena suradnja je postala sve bliža i prirodnija. Shvatili smo da funckioniramo jako dobro zajedno te smo shvatili da nema razloga da prekidamo pobjednički niz. Radili smo na nekoliko različitih projekata a većina njih je u sebi imala neku komponentu javne uprave bilo kroz financiranje EU sredstvima bilo kroz neki drugi oblik birokracije. Kako smo odrasli kao “digital natives” shvatili smo da u tom polju postoji puno prostora za poboljšanje a kako imamo značajnog iskustva u startupima i korporacijama te iskustva u digitalnoj transformaciji odlučili smo se uhvatiti u koštac sa problemom digitalizacije javne uprave kroz javne natječaje. Ostalo je povijest

Upoznajte nas : zašto ovo radimo?

Naš tim je idealna kombinacija iskustva te mladenačkog entuzijazma i snage. Mislimo da nas to izdvaja od svih ostalih. Generacijski smo lijepo raspoređeni pa se neki od nas sjećaju svijeta prije interneta, instant messengera i mobitela dok su neki od nas “digital natives” djeca odrasla u digitalnom svijetu. Ono što nas čini jedinstvenim je goruća želja da se neprestano hvatamo u koštac sa “nemogućim problemima”

Gino Simić

Suosnivač & CEO

Gino je primjer digitalne generacije koja je odrasla u svijetu u kojem je internet nešto sasvim prirodno i normalno. Iako je diplomirao elektrotehniku i računastvo na zagrebačkom FER-u karijera ga je vrlo brzo odvela iz tog svijeta u poslovni. Pa je tako proveo neko vrijeme u Procter & Gamble te jednoom od hrvatskih najbržerastučih startupa Oradian. Tijekom svoje kraijere radio je i živio u više zemalja od Poljske pa sve do Gane i Nigerije. Odgovaran je za svakodnevno funkcioniranje Aksisa.

Luka Sučić

Podpredsjednik
Čovjek sa širokim startup i korporativnim iskustvom, proveo je 7 godina u Deutsche Telekomu, jedan od zaslužnih za odličan uspjeh HUB385 centra za inovacije u Zagrebu te nebrojenu količinu startupa u proteklih 15 godina uključujući i blockchain investicijski fond. Inovacije su njegova druga narav, često savjetuje velike i male kompanije kako bi se što bezbolnije “digitalno transformirale”.

Napravi slijedeći korak…

Ako ste ovdje zato jer vas zanima kako vam točno Aksis.Nabava može donjeti značajne uštede novaca i vremena, povećanu kontrolu cijelom procesu javne nabave te kako je implementirana u preko 100 organizacijskih jedinica unutar regije ne preostaje vam ništa drugo nego da nam se javite i da popričamo mailom ili pozivom +385992050712